Kimsenin Bilmediği Yeni Kanal D Dizisi

Kanal D’de yazın ekrana gelmeye başlayacak bu diziyi ilk kez duyacaksınız.

39. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde konuşan Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş, kimselerin bilmediği yeni yaz dizilerini ilk kez açıkladı.

Buna göre Kanal D, bir Orhan Kemal uyarlaması olan Hanımın Çifliği ile mutlu ettiği seyircilerinin yüzünü güldürecek. Yazı sezonu için yine bir Orhan Kemal uyarlaması tercih eden Kanal D, bu kez “Kötü Yol”u ekranlara getirecek.

BAŞROLDE İlker Aksum VE CANSEL ELÇİN VAR

Dizi hakkında bilgi veren Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş, başrolleri de açıkladı. “Kötü Yol”un başrollerini, başarılı oyuncular İlker Aksum ve Cansel Elçin paylaşıyor.

Maceralı kurgusu ile izleyiciyi ekrana bağlaması düşünülen dizide başrol oynayacak Cansel Elçin’e İlker Aksum, Ezgi Mola, Şükran Ovalı gibi isimler eşlik edecek…
Kötü yol dizisi Temmuz ayında ekranlarda olacak…

Adana’dan İstanbul’a gelen bir kızın yükselme hikayesini anlatacak olan diziyi, Nisan Akman yönetecek.

HANIMIN ÇİFTLİĞİ FENOMEN OLMUŞTU

Kanal D’nin yine bir Orhan Kemal uyarlaması olan ve yine Adana merkezli bir hikaye anlatan dizisi “Hanımın Çiftliği” özellikle renkli oyuncusu kadrosunun da etkisiyle adeta bir fenomen haline gelmişti. Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un başrolünü üstlendiği dizide Özgü Namal, Caner Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Mehmet Çevik ve Güzin Çorağan gibi isimler yer alıyordu. “Hanımın Çiftliği”, Ebru Özkan, Necip Memili ve Haki Biçici gibi genç oyuncuların da geniş kitlelerce tanınmasını sağlamıştı.

HABERLER.COM

 

Post Author: ABGA