TUBA BÜYÜKÜSTÜN NEYE ÜZÜLÜYOR? İŞTE TUBA’DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Bu yıl 17′nci yılını kutlayan Siyaset Dergisi’nin muhteşem ödül gecesinde Gönülçelen’in muhteşem güzeli Tuba Büyüküstün de vardı. Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen anlamlı gecede ‘En İyiler’ ödüllendirildi.

TUBA ÖDÜLE DOYMUYOR

YILIN TV KADIN OYUNCUSU ödülüne layık görülen Tuba Büyüküstün Ayakligazete.com’un okurları tarafından da 2010 YILIN EN İYİ KADIN OYUNCUSU ödülüne layık görülmüştü.

KİTAP OKUMAYA ÇALIŞIYORUM

Setarkasi.com’un haberine göre, “Kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.”diyen Tuba Büyüküstün, vakit buldukça kitap okumaya çalıştığını ve seyahat etmek için yazı beklediğini belirtti.

SON 6 BÖLÜM

“Diziyle bir buçuk senemiz geçti. Sonuçta birbirleriyle çok  iyi anlaşan bir ekibiz, ne olursa olsun ayrılıklar zor oluyor.”diyerek Gönülçelen’in bitmesinden duyduğu üzüntüyü belirten güzel oyuncu Gönülçelen’in son 6 bölümünün kaldığını söyledi.

Büyüküstün Monica Belluci ile neden oynayamadığını şu şekilde ifade etti: “Monica Belluci’nin gençliğini oynayacaktım. O kendi gençliğini kendisi oynadı, bu nedenle olmadı”dedi.(Setarkasi.com

Post Author: SerGe

Leave a Reply