Ünlü erkek sanatçıların estetikleri

Eskiden erkek sanatçılar estetike ayıp gözüyle bakarken şimdi bıçak altına yatmayan kalmadı.

Özellikle ekran önündeki erkekler bambaşka bir görünüme sahip oldu. İşte onlar

MAHSUN KIRMIZGÜL: 1998 yılında çıkardığı Yıkılmadım adlı albümü ile müzikal anlamda şöhreti yakalayan Kırmızıgül, zirve basamaklarını çıkarken operasyonla yapmaktan da çekinmedi. Müzik dünyasından sinema sektörüne geçiş yapan Kırmızgül, burun ameliyatı oldu, göbek ve basen bölgesindeki yağları aldırttı.

ÖZCAN DENİZ: Yıldızı burnunu düzelttirdikten sonra parladı. Kara yağız hafif kemerli burunlu, kalın kaşlı bir Anadolu delikanlısı olan Özcan Deniz zaman içinde yüzünde büyük bir değişiklik yaptırdı. Kaşlarını aldırdı, burnunu yaptırdı ve bugünkü metroseksüel görüntüsüne kavuştu.

İZZET YILDIZHAN: Diyarbakırlı şarkıcı burnuna estetik yaptıranlar arasında yer alıyor. Yıldızhan yalnız burnunu düzelttirmekle kalmadı. Ellerindeki ve kollarındaki kılları da laser epilasyon yöntemiyle aldırdı.

BUNDAN KİME NE?

EMRAH: Sanat dünyasında cimriliğiyle tanınan Emrah estetik konusunda paraya kıydı. Emrah, estetikleriyle büyük değişim yaşadı. “Estetik açıdan kendimle ilgili doğrularım var. Ve bundan kime ne” diyen Emrah, sarkan gıdığını toparlattı. Kaşında ve yanağını botoks yaptırdı. Kolundaki ve göğsündeki kılları lazerle aldırdı.

BERDAN MARDİNİ:
Göğüs küçültme operasyonu yaptırdı. Estetik konusuna sıcak bakan Mardini, “Küçüklüğümden bu yana şikâyetim vardı. Göğüslerim büyüyordu ve şişkin görünüyordu. Sağlığım için gerekliydi yaptırdım. Estetiğe karşı değilim, gerekli görürsem de yaptırırım” demişti.

GIDIĞINI ALDIRSA DA…

ORHAN GENCEBAY: Arabesk müziğin ünlü ismi, Yıldız’da özel bir hastaneye gidip, gıdısını aldırdığı iddia edildi. Orhan Baba kendisine ‘Tonton baba’ lakabını getiren gıdığını aldırmadığını, “Estetiğe karşı değilim. Aman henüz gıdığımı aldırmadım, sadece kilo verdim ve o nedenle gıdığım daha az dikkat çekici görünüyor” açıklamasını yaparak yalanlamıştı.

İBRAHİM TATLISES:
Saçını, sakalını boyayan İbrahim Tatlıses, kulağındaki kıları da lazer epilasyonla aldırıyordu. Mart ayında silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses zorunlu olarak da burnuna plastik cerrah Prof. Dr. Şükrü Yazar tarafından estetik müdahale yapıldığı ortaya çıktı.

HABER: Okan IŞIK-BUGÜN GAZETESİ

Post Author: SerGe

Leave a Reply