Kıvançla açıkladı: Baba olmak istiyorum

UNICEF’in 60. yıl balosu, ‘İyi Niyet Elçisi’ yıldızların geçidine sahne oldu. Yaklaşık 200 bin TL gelir elde edilen geceninsürprizi,Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘babaolmak isterim’ sözleriydi

Sayit DURMAZ

Çocuklarla60. Yıl UNICEF Balosu’, önceki akşam Hilton İstanbulOteli’nde düzenlendi. Unicef Türkiye Milli Komitesi Başkanı Prof. Talat Halman’ın önderliğinde düzenlenen baloya İyi Niyet Elçileri Türkan Şoray, Yıldız Kenter, Müjdat Gezen, Ayşe Kulin, Gülsin Onay, Tayfun Talipoğlu,Kıvanç Tatlıtuğve İbrahim Kutluay’ın yanı sıra iş, müzik ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Gecede, Zülfü Livaneli, Amerikalı sessanatçısıAmi Stewart ve Ayça Varlıer gönüllü olarak sahne aldı.

‘5 KARDEŞİZ’
Dünyadaki en genç İyi Niyet Elçisi olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Son zamanlarda bana bu kadar mutluluk veren başka bir şey olmadı’ dedi. Çocukları çok sevdiğini anlatan Tatlıtuğ, ‘5 çocuklu bir aileden geliyorum. 2 erkek, 2 kız kardeşim var. Baba olmak istiyorum’ diye konuştu. Tatlıtuğ, 2011 yılının en çok beğenilen ismi olmasını, ‘İşimi iyi yapmaya çalışıyorum’ şeklinde değerlendirdi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply