Kıvanç – Azra çifti ayrıldı!.. Azra’ya çifte şok!

Azra Akın ile bir yıldır beraber olduğu Kıvanç Tatlıtuğ çifti ayrıldı. Akın ayrıca başrolünü oynadığı “Muck” dizisinin kadrosundan da çıkarıldı.

 

İki haftadır araları bozuk olan Kıvanç Tatlıtuğ – Azra Akın çifti ayrıldı. Gaye Sökmen Ajans’a bağlı olarak çalışan çift, dün sabah basın danışmanları aracılığıyla ayrıldıklarını duyurdu. 6 yıllık ilişkinin ardından 3 yıl ayrı kaldıktan sonra geçen yıl tekrar beraber olma kararı alan çiftin son denemeleri 1 yıl sürdü. Yılbaşında Viyana tatili sonrası mutluluk pozları veren çift, dönüşte sık sık kavga etmeye başlamış, Akın bu gerginlik nedeniyle de rol aldığı “Muck” dizisinin setinde de sorun çıkarmıştı. Akın ile ilişkisindeki huzursuzluğunu gören Tatlıtuğ’un ailesi de bu ilişkiye bir süredir karşı çıkıyordu. Çiftin geçen günlerde Tatlıtuğ’un evinin önünde de kavga ettiği hatta Akın’ın ağladığı öğrenildi.

Azra diziden de çıkarıldı
Son dönemde özel hayatındaki sıkıntılar nedeniyle geçen günlerde Tatlıtuğ’suz Kartalkaya’ya tatile giden ve kafasını dinleyen Azra Akın’ın bu seyahatini rol aldığı Muck dizisi ekibine bildirmedi. Ekip Akın’a ulaşmak istediklerinde “Azra Hanım şehir dışında” yanıtını aldı. Giydiği kostümleri beğenmeyen ve sette özel ilgi isteyen Akın, son gelen haberlere göre dizinin kadrosundan çıkarıldı. Akın’ın canlandırdığı müzik öğretmeni rolü dizinin 6. bölümündeki senaryodan çıkarıldı. Akın dizide istifa etmiş olarak gösterilecek.

MAGAZİN SERVİSİ

Milliyet

Post Author: ABGA

Leave a Reply