Basketbolcu İbo’dan e-satış

Cemiyet hayatının ünlü ismi Maide Kurttepeli ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay; Sporcum.com adında bir alışveriş sitesi kurdu. İkili sitelerinde 100’den fazla spor markasını Türkiye’nin her yerine ulaştırmayı hedefliyor

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Maide Kurttepeli ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay birlikte Sporcum.com adında bir alışveriş sitesi kurdu. Ünlü spor markalarının ürünlerini satan ve bu anlamda ilk ve tek olan Sporcum. com’da; 100’ü aşkın marka ve binlerce ürün sunuluyor.
YENİ SEZONUN MALLARI Türkiye’de sırf spor ürünlerini satan bir internet sitesi olmadığı için bu işe soyunduklarını söyleyen Maide Kurttepeli; sitenin en büyük özelliğini şöyle anlatıyor: “İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin dışındaki küçük yerleşim yerlerindeki insanların da, ünlü markalara ulaşmasını hedefledik. Örneğin bize Iğdır’dan da, Yozgat’tan da sipariş geliyor. Sonuçta küçük yerleşim yerlerindeki insanlar birçok markaya ulaşamıyor. Ayrıca diğer alışveriş sitelerinde indirimli olarak iki-üç sezon öncesinin mallarını alabiliyorsunuz, biz onlarla aynı mantıkta değiliz.”
ZAMAN KRİZİNE ÇÖZÜM Sitenin kurucusu ve reklam yüzü olan İbrahim Kutluay ise satışa sunulan her ürünü kendisinin de kullandığı belirtiyor. Kutluay “Beğenmediğim hiçbir ürünü insanlara tavsiye etmiyorum. Maide’yle oturuyoruz, hangi ürünün tercih edileceğine beraber karar veriyoruz. İnternetten alışveriş yapmak büyük şehirlerdeki zaman sorununa da çözüm getiriyor” diyor. Sporcu. com’un ağırlıklı müşteri portföyü diğer alışveriş sitelerinden farklı olarak erkeklerden oluşuyor. Kargo ücretinin alınmadığı sitede; satın alınan ürünler İstanbul içine aynı gün, Anadolu’ya ise en geç 48 saat içinde teslim edilebiliyor. Ayrıca değiştirmek istendiğinde de yine kargo ücreti alınmıyor. (Şamdan Plus) BESLENME TAVSİYELERİ Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay; sporla birlikte doğru beslenmeye de çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizerek, bir süre sonra sitelerinde beslenme ile ilgili tavsiyelerin de olacağını söylüyor. Kutluay sosyal sorumluluk projelerine de yer vereceklerini sözlerine ekliyor.

Post Author: ABGA

Leave a Reply