Sağlam’ı terlettiler!

Bursaspor teknik direktörüne öyle bir soru sordular ki…
12/04/11 10:06
Sağlam'ı terlettiler!

Bursa’nın hocası Ertuğrul Sağlam, “Geçen sezon Trabzon sayesinde şampiyon oldunuz. Bu haftaki maçta nasıl bir sonuç çıkar?” sorusuna ‘Futbol ahlakına uygun olacak’ şeklinde karşılık verdi.

Hürriyet’in haberine göre; Arel Üniversitesi’nce bu yıl 3’üncüsü yapılan “Yîlın Spor ve Medyadaki Altın 11’i” ödül töreni, geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile bu sezon ligin lideri Trabzonspor’un hocalarını bir araya getirdi. 17 Nisan Pazar günü Trabzon’da karşı karşıya gelecek olan iki takımın teknik sorumluları, sorulara temkinli yanıtlar verdiler.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un son maçta F.Bahçe ile berabere kalıp Bursaspor’u şampiyon yaptığının hatırlatılması üzerine Ertuğrul Sağlam, “Futbol ahlakına uygun bir karşılaşma olacak. Trabzon’un bizi şampiyon yapması ile ilgilenmiyoruz. Hak edenin kazanacağı bir mücadele olacak” yanıtını verdi.

DİĞER MAÇLARDAN FARKI YOK
Trabzonspor Antrenörü Ünal Karaman ise, “Biz geçtiğimiz sezon Bursaspor için değil kendimiz için oynamıştık. Bursaspor maçı bizim adımıza diğer maçlardan farklı bir mücadele olmayacak. Bizim için her mücadelenin ayrı bir önemi var. Var olan yeteneğimizi sahaya yansıtmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Post Author: SerGe

Leave a Reply