Ayşe Özyılmazel Ali Taran ile evlendi

Magazin gündemine bomba gibi düşen kimilerinin yıldırım aşkı kimilerinin yılın pr çalışması olarak nitelendirdiği nikah töreni yapıldı.

Bodrum’da şarkıcı Neco’nın kızı köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran’ın merakla beklenen düğün töreni yapıldı. Nikah havuzbaşında kıyıldı. Gelinin annesi Oya Germen nihak boyunca gözyaşlarını tutamadı. Nikahın en ilginç detayı ise gelin çiçeğini törene katılan tüm kızları atlatan İzzet Çapa‘nın  kapmasıydı.

Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’ndeki villada gerçekleşen törende Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran’ın nikah şahitliklerini Hıncal Uluç, Necati Akpınar ve Gökhan Şükür yaptı.

Törene Kıvanç Tutlıtuğ, Yalın, İzzet Çapa, Mashar Alanson ve Biricik Suden, Semiramis Pekkan, Canan Yaka, Ali Soyer ve pek çok  ünlü davetli katıldı.

Çift balayı için bugün lüks bir yatla Yunan adalarına gidecek.

NİKAH HAZIRLIKLARI İÇİN TALİMAT YAĞDIRDI

Göltürkbükü Beldesi’ndeki villaya nikah öncesinde, konuklar için bol miktarda yiyecek, içecek ve çiçekler taşındı. Ali Taran ise nikahta bir aksaklık yaşanmaması için oradan oraya koşup talimatlar yağdırdı.

Bodrum’a bağlı Göltürkbükü Beldesi’ndeki bir villada dünya evine giren Ali Taran’ın heyecanı gözlerden kaçmadı. Kısa bir süre önce 54 yaşındaki Selma Taran’dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan reklamcı Ali Taran’ın bugün Semiramis Pekkan’a ait villada kıyılan nikah öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Ayşe Özyılmazel günün büyük bölümünü evde nikaha hazırlık için geçirirken, Taran da şort ve tişört ile çıktığı sokakta villaya getirilen, yiyecek, içecek ve çiçeklerle ilgilendi. Ünlü reklamcı Taran, yaklaşık 45 derecede sıcaklık altında bekleyen basın mensuplarına meyve gönderdi. Basın mensuplarının görüşme isteği üzerine villadaki işçiler aracılığıyla meyve gönderen Taran’ın içilere basın mensuplarının talebiyle ilgili, “Bugün çok değişik ve hoş bir psikoloji içindeyim ne yapacağım belli olmaz. Çok heyecanlıyım, sizler bu durumu anlarsınız, bekleyin bakalım bir şeyler yaparız” dediği öğrenildi.

Villada yapılan hazırlıklar öncesinde Özyılmazel’in annesi Oya Germen’in de villaya geldiği ve hazırlıklara yardım ettiği görüldü.

Taran ve Özyılmazel’in nikah törenlerine çiftin yakın dostaları katıldı.

Post Author: SerGe

Leave a Reply