Muhasebeciden silah isteyip canına kıydı

İşyerinde muhasebecisinden kasadaki silahı getirmesini isteyen işadamı , odasında intihar etti. Aktaş hastanede hayatını kaybetti

İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi’nde bulunan Quattro iletişim firmasının sahibi olan ve Quattro yatlarını devremülk sistemi ile kiraya veren 50 yaşındaki işadamı , dün kahvaltısını yaptıktan sonra muhasebecisinden kasada bulunan 9 milimetrelik Browning marka silahını istedi. Bir süre sonra işadamının bulunduğu ofisten silah sesi duyuldu. Başına bir el ateş eden işadamı, işyerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Haberi alır almaz hastaneye giden işadamının eşi Ayten Aktaş acil serviste sinir krizi geçirdi. Son günlerde eşinin düşünceli olduğunu ancak intihar etmesine bir anlam veremediğini belirten acılı kadın, “Kafasına sıkan bir insanın ne zaman yaşadığı görülmüş” diyerek gözyaşı döktü. Bir süre sonra da aldığı acı haberle yıkıldı.

‘MORALİ KÖTÜ DEĞİLDİ’
Polis olayla ilgili inceleme başlattı. İncelemede, olay anında seken kurşunun pencereyi delip dışarı çıktığı ve yolun karşısındaki daireye girdiği tespit edildi. Merminin isabet ettiği dairenin sahibi Zekiye Günay, salonda gazete okurken bir çatırtı duyduğunu, korku ve panikle cama koştuğunu ve camdaki deliği görünce şoke olduğunu söyledi. Merminin geliş istikametinde oturduğunu ve ölümden kıl payı kurtulduğunu belirten Günay, “Mermi çekirdeği çok sıcaktı. Yorgun mermi olmasa bize de zarar verebilirdi” dedi. Aktaş’ın kendisinden çatal aldığını belirten simitçi Ahmet Damar ise “Sedat Bey çok insancıl bir kişiydi. Bir patron edasıyla değildi, çevresine karşı çok insancıl bir kişiydi. Bana sabah günaydın deyip bir çatal istedi. Morali kötü değildi” diye konuştu.

BORÇLARINI ÖDEYECEK DURUMDA DEĞİLDİ
Turizm alanında hizmet veren işadamı Sedat Aktaş, 20 yıl önce LC Waikiki’nin genel müdürlüğünü yaptı. Quattro Marine ve Quattro İletişim’in sahibi Aktaş, kimseye görünme ya da fotoğraf çekilme riski olmayan bölgelere mavi yolculuklar organize etmeye başladı. Yaklaşık 2 bin 500 euroyu bulan fiyatlarla devre mülk sistemiyle lüks yatlar kiraya veren Quattro Yatch adlı bir şirket de kuran Sedat Aktaş, kadın kaptanlı VIP tekneleri kiraya vererek, tatil köylerinde rahat edemeyen, rahatsız edici görüntülere maruz kalmak istemeyen kesime hitap etti. Quattro İletişim şirketinde Piar Basın Halkla İlişkiler şirketinin sahibi olan Sedat Aktaş’ın son günlerde çevreye borcunun arttığı ve bunu ödeyecek imkanının kalmaması sonucu, bunu gurur meselesi yaptığı belirtildi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply