Kirpikleri uzun göstermenin ip uçları

Kirpikler kadınların bakışlarını pekiştirir ve daha çekici kılar. Ancak çoğu7 kadın kirpiklerinin seyrekliğinden yakınır. İşte öneriler..

Takma kirpikler bu tip sorunu olan bayanlar için en pratik çözümdür. Ayrıca çok da kullanışlıdır. Bu sayede kirpikleriniz hem daha uzun hem de kalın görünür. Farklı çeşitler ve uzunluklarda satılan takma kirpikler aynı zamanda da güvenlidir.

Diğer bir öneri ise rimel yardımıyla yoğun bir görüntü elde etmektir. Tarak şeklindeki rimel fırçalarıyla kirpiklerin birbirinden ayrılması sağlanır. Bu sayede daha yoğun ve uzun bir görüntü elde edilir. Ancak rimel seçerken dikkatli olmak gerekir. Nitekim, suya karşı dayanıklı olmayan rimeller kolayca akar ve kötü bir görünüm ortaya çıkar. Bu nedenle suya dayanıklık maskaralar tercih edilmelidir.

bitkisel çözümler de kirpiklerin uzaması için kullanılmaktadır. Özellikle badem yağı kirpiklerin uzamasını ve yoğunlaşmasını sağlayıcı özelliğiyle bilinir. Ancak bu tür maddeleri kirpiklere uygularken çok dikkatli olmak gerekir

Post Author: SerGe

Leave a Reply