New York Manhattan Kisa Gezimden Parcalar

Ilk siradaki birinci resimi ikiz kullerin yanindaki bir muzede cektim. Ikiz kullerin bolgesine dikilecek olan binalarin planini goruyorsunuz. Daha onceden de oldugu gibi o bolgede sadece iki tane bina olmayacak.

Yanindaki resim yine muzede cektigim baska bir resim. Bir amerikali sirtina ikiz kulelerin dusme anini dovmelemis. Felaketde kaybettigi sevdikerinin isimlerinide sol tarafina yazdirmis.

Hemen altindaki ise ikiz kulelerin yanina suan yapiliyor olan yeni bina. Yanlis hatirlamiyorsam 125 katli olacak ve Manhattandaki en yuksek bina olacak.

Yaninda turbeye donen bina ise, bir kilise, manhattan in en eski ve kullanilabilir binasi unvanina sahip. Gormus oldugunuz beyaz kagitlar ise 11 eylulde olenlerin anisina takilmis.

En alttaki kalabalik resimler ise bir muslumanin manhattandaki bir kosede actigi tezgahtan goruntuler. Yaptigi is pilavin uzerine doner koymak. Pakistan asilli bu is adaminin dukkani 24 saat acik ve yuzlerce insan surekli kuyrukda pilav icin kendi siralarini bekliyorlar. Bir tabak pilavin fiyati sadece $6. Her irkdan insani gorebilirsiniz. Tadida gercekden guzel tavsiye ederim. Pilavi bizim Turk mutfagi gibi degil. Yiyenler bilir hindistan veya pakistan pilavini andiriyor.

 

 

Post Author: SinBa

1 thought on “New York Manhattan Kisa Gezimden Parcalar

    Erdem Alpay

    (September 27, 2011 - 5:32 pm)

    11 Eylulu olayin oldugu mekanda hissettemmek mumkun degil.
    Pilavci meshur. Helal,24 saat acik olmasi ve lezzetli olmasi cazip kiliyor.

Leave a Reply