Canan nine yandaş mı?

Başbakan Erdoğan’a gittiği taziye ziyaretiyle gündeme gelen Canan nine, Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5N1K programına konuk oldu, Erdoğan’ı neden sevdiğini anlattı

 

CNNTürk’te ekrana gelen 5N1K programının dün akşamki konuğu, Erdoğan’a taziyede bulunmak için saatlerce yağmur altında bekleyen, korumalarla tartışan ve ismini soran gazetecilere “Google’a basın” diyen 85 yaşındaki Canan Nine oldu.

ÖZDEMİR GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Sıkı bir AK Partili olduğunu ve Erdoğan’ın dışında AK Parti grubundaki diğer isimleri de çok beğendiğini söyleyen Canan Nine, canlı yayında Cüneyt Özdemir’i gülme krizine soktu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Canan Nine, annesini kaybeden Erdoğan’ı ziyaret istemiş, korumaların ısrarları üzerine Başbakan’ın evinin önünde yağmur altında saatlerce beklemişti. Gazetecilerin sorularına da ters cevaplar veren Canan Nine’nin, “Beni internette arayın, Google’a basın, tamam mı?” sözleri ise gazetecileri güldürmüştü.

Bu kez 5N1K’ya konuk olan Canan Nine, Kadir Topbaş’a ve Başbakan Erdoğan’a olan hayranlığını da tekrar etti.

GOOGLE KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Canan Nine, “İstanbul’u düzene koydu” dediği Kadir Topbaş’ı alnından öptüğünü ve bu sırada gazetecilerin fotoğraflarını çekerek kendisini haber yaptıklarını açıkladı. Bunun üzerine internette kendisi hakkında haberler bulunan Canan Nine, gazetecilere bu yüzden “Google’a basın” diye seslendiğini belirtti.

GAZETECİLERE MESAJ

Canlı yayında medya mensuplarına gazetecilik dersi veren Canan nine, “Burası bizim vatanımız, Siz gazeteci olarak Türkiye’yi düşmanlarımız önünde küçük düşürmeyin” dedi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply