Domuz eti yiyende domuz karakteri

Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, depresyonun anne karnında başladığını daha sonra da beslenme biçimi ile arttığını açıkladı

Depresyonun anne karnında başladığı daha sonra da beslenme biçimi ile arttığı ifade edildi. Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, ana rahmindeki bir çocuğun anne-baba kavgasını hissettiğini belirterek, genetik özelliklerin de depresyonu tetiklediğini belirtti. Depresyonun fiziksel etkilerine de değinen Suat Arusan, bunların başında ağır metallerin olduğunu savundu. Arusan, “Ağızdaki amalgam dolgular, trafikte egzozdan solunan kurşunlar ve beslenme bozukluğu depresyona neden olur. Katkılı kimyasal besinler ise, insan vücudunun bütün organlarının yanı sıra beynimizi ve ruhsal halimizi de etkilemektedir” dedi. 

“DOMUZ YİYENLERDE DOMUZ KARAKTERİ OLUŞMUŞTUR”

Cengizhan’ın askerlerine vahşi olmaları için kan içirdiğini hatırlatan Arusan, şöyle devam etti: “Nesiller boyu keçi eti yiyenlerde inatçılık, deve eti yiyenlerde kindarlık ve domuz eti yiyenlerde ise domuz karakteri oluşmuştur. Tabiatta hiçbir canlı bir tehlike halinde domuz dışında çocuklarını feda etmez. Domuz, aynı zamanda eşcinsel tek hayvandır.”

Post Author: SerGe

Leave a Reply