Eşleşmeler belli oldu

Bu sezon 50’ncisi yapılan Türkiye Kupası’nın isim sponsorluğu ve yayıncı kuruluşu için bugün imza töreni düzenlendi

Türkiye Kupası’nda 3. tur eşleşmeleri belli oldu. Gerçekleştirilen kura çekiminde kupanın son şampiyonu Beşiktaş, Gaziantep Belediyespor ile eşleşirken, Galatasaray-Adana Demirspor, Fenerbahçe-Konya Torku ve Trabzonspor-Güngörenspor eşleşmeleri ortaya çıktı.

İşte eşleşmeler

Samsunspor – Orduspor
Mersin İY – Sivasspor
Akhisar Belediye – Kayserispor
K.Karabükspor – Ünyespor
Adanaspor – İstanbul BŞB
Trabzonspor – Güngörenspor
Boluspor – Gençlerbirliği
Çaykur Rizespor – Gaziantepspor
Ankaragücü – Kasımpaşa
Fenerbahçe – Konya Şeker
Galatasaray – Adana Demirspor
Gaziosmanpaşa -MP Antalyaspor
Eyüpspor – Eskişehirspor
A.Ş. Bugsaşspor – Manisaspor
Bursaspor – Şanlıurfaspor
Beşiktaş – Gaziantep BŞB

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Bu sezon 50’ncisi yapılan Türkiye Kupası’nın isim sponsorluğu ve yayıncı kuruluşu için bugün imza töreni düzenlendi. ATV ve A Haber farkıyla futbolseverlerin izleyeceği kupa için Ataköy Olimpiyatevi’nde düzenlenen imza törenine; Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın katıldı.

İmza töreninde konuşan TFF Başkanı M.Ali Aydınlar şöyle konuştu:

“Türk futbol ekonomisine katkı sunacak yeni bir grup aramıza katılıyor; Turkuvaz Medya. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası’nın yayın ve isim sponsorluğunu Turkuvaz Medya Grubu’na verdik. Kendileri de Ziraat Bankası ile isim sponsorluğu için anlaştı. A Haber ve Atv’ye teşekkür ediyoruz.”

Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak ise şunları söyledi:

“Türk futbolunun geçtiği bu problemli süreçte futbolumuza tekrar aynı heyacanın gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’de futbol her şeyden üstte tutuluyor. Onun sevgisini tekrardan kazandırmaya çalışacağız. Sayın başkana ve sayın Ziraat Bankası Genel Müdürü’ne çok teşekkür ediyorum.”

Aydınlar ve Albayrak konuşmaları sonrası, basın mensuplarının huzurunda Ziraat Türkiye Kupası maçlarının Atv ve A Haber’de yayınlanmasını içeren sözleşmeye imza attılar

Post Author: SerGe

Leave a Reply