Emniyet Facebook’u yasakladı

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 il emniyet müdürlüklerine gönderdiği yazıyla Facebook ile birlikte bilgisayarda oyun oynanmasını yasakladı

EmniyetGenelMüdürlüğü, 81 il emniyet müdürlüklerine gönderdiği yazıylaFacebookilebirliktebilgisayardaoyunoynanmasınıyasakladı.

Dün itibarıyla BilgiİşlemDaireBaşkanlığı tarafından Pol-Net veri tabanındanFacebook’a giriş engellendi.

‘FACEBOOK VE OYUNLARLA VAKİT GEÇİRİLİYOR’

EmniyetGenelMüdürü Mehmet Kılıçlar imzasıyla tüm il emniyet müdürlerine gönderilen yazıda,araştırmalarsonucundapersonelinsosyalpaylaşım siteleri ve internet üzerindenoynananoyunlarlaçok vakit geçirdiğinin belirlendiği açıklandı. Aynı yazıda personelin daha verimli çalışması için bu sitelere mesaisaatleriiçinde girişin yasaklandığı belirtildi. Geçtiğimiz hafta gönderilen yazıdan sonra dün itibarıyla BilgiİşlemDaireBaşkanlığı tarafından Pol-Net veri tabanındanFacebook’a giriş engellendi.

UYMAYANLAR CEZALANDIRILACAK

Mesaisaatleriiçinde kendiözelbilgisayarlarındandasosyalpaylaşım sitelerine girmek veoyunoynamanında yasak olduğu belirtilen yazıda, yasağa uymayan polis memurları ile kısım amirleri hakkındaişlemyapılacağı belirtildi.

İZMİR’DE HEMEN UYGULANMAYA BAŞLANDI

EmniyetGenelMüdürlüğü tarafından gönderilen yazı İzmir’de tüm şube ve ilçe emniyet müdürlüklerine dağıtıldı. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay’ın,genelmüdürlük tarafından gönderilen yazıya tüm personelin uymasını istediği öğrenildi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply