Beşiktaş’a büyük şok!

Spor Toto Süper Lig’in son haftasının açılış maçında Karabükspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sonuçlandı

Spor Toto Süper Lig’de, Karabükspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele 1-1 sonuçlanırken, Siyah-Beyazlı ekipte Almeida ve Egemen kırmızı kartla oyundışı kaldı.
Mücadeleye daha iyi başlayan Karabükspor, ilk 10 dakika içerisinde Beşiktaş kalesinde çok etkili pozisyonlar buldu ancak aradığı golü bulamadı

Bu andan sonra oyunda dengeyi kuran Beşiktaş’ta 16. dakikada gelişen pozisyonda Holosko topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden 6 dakika sonra bu kez Mehmet Yıldız sahneye çıktı ve skora dengeyi getirdi.
İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda önce Almeida, ardından da Egemen’in kırmızı kartla oyundan atılması ile zor anlar yaşayan Beşiktaş, kalesini gola kapattı ve mücadeleden 1 puan çıkarmasını bildi.
Beşiktaş bu sonuçla, normal sezonu 55 puan ile 4. sırada bitirdi. Beşiktaş Süper Final’e 28 puanla girecek. Karabükspor 44 puanla 11. sırada yer aldı ancak Karabükspor’un ligdeki yeri oynanacak diğer sonuçlara bağlı. İLK YARI 2. dakikada, ev sahibi takımda Uğur’un, sağ kanattan ceza alanına ortaladığı topa Egemen kafasıyla dokundu. Sivok’a çarpan top Mehmet Yıldız’ın önüne düştü. Defans, Yıldız’dan önce topu kornere gönderdi.
7. dakikada, Kardemir Karabükspor’da Birol’un kullandığı kornerde topa İlhan Parlak kafasıyla vurdu. Kaleye giden topu Rüştü çeldi. Meşin yuvarlak Ragued’e çarparak auta çıktı.
14. dakikada, Fernandes’in kullandığı kornerde Almeida’nın arka direkte kafasıyla dokunduğu top az farkla auta çıktı.
16. dakikada, Fernandes’in ceza alanına gönderdiği topu göğsünde yumuşatan Holosko’nun sert vuruşunda meşin yuvarlak Bora’nın yanından ağlara gitti: 0-1
23. dakikada, ev sahibi takımda İlhan Parlak topu ceza alanındaki Mehmet Yıldız’la buluşturdu. Kaleci Rüştü ile karşı karşı kalan Yıldız, topu ağlara gönderdi: 1-1
33. dakikada Fernandes’ten topu alan Almeida, ceza alanı dışından düzgün vurdu. Meşin yuvarlak kale direğinin üstünden auta çıktı.
42. dakikada, Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta İbrahim Toraman topu kafayla ağlara gönderdi. Hakem Mete Kalkavan, İbrahim’in defans oyuncusuna faul yaptığı gerekcesiyle golü geçersiz saydı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı

Post Author: SerGe

Leave a Reply