Nevriye Yılmaz resmen G.Saray’da!

Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı, transferde bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin kaptanı Nevriye Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Millibasketbolcu Nevriye Yılmaz, Fenerbahçe’den ayrılarak Galatasaray’a geçti. Yedi sezondur Fenerbahçe formasınıgiyen 32 yaşındaki Nevriye Yılmaz, sezon sonunda kulübüyle yenidenanlaşmış, fakat imza aşamasına gelinmesine karşın, sarı-lacivertli kulüpbütçedarlığını gerekçe göstererek imzadan vazgeçmişti.
Ekrem Memnun’un takımın başına gelmesiyleyeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray Medical Parkyönetimi, bunun üzerine yıldızoyuncuyla temasa geçti ve ikiyıllık sözleşme imzalattı. 2000 yılında Ekrem Memnun’unyönetimindeki Galatasaray’daforma giyen Nevriye Yılmaz, lig şampiyonluğuyaşamıştı.Türkiye kadın basketbolutarihinin en başarılıoyuncusu olarakgösterilen Nevriye, aynı zamanda WNBA’deforma giyenilk Türk basketbolcu olmuştu. 1.93 boyundaki pivot,milli takımın da kaptanlığını yapıyor. Nevriye Yılmaz ileyollarını ayıran Fenerbahçe, bir başkamilli basketbolcu Yasemin Horasan ile anlaştı.

Post Author: SerGe

Leave a Reply