Örümcek adamdan etkilendi kendini astı

Bursa’da yedi yaşındaki bir çocuk, kravatla ranzaya bağlanmış şekilde ölü bulundu.

Bursa’da boynuna kravat dolanarak hayatını kaybeden çocuğun çok sevdiği ‘Örümcek Adam’ filminden etkilenmiş olabileceği ihtimali araştırılıyor.

Dün akşam merkez Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi’nde annesi mutfakta olduğu sırada 5 yaşındaki kardeşi ile birlikte odasına geçen 7 yaşındaki Hamdi Saruhan, bilgisayarda oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra çocuklarını merak eden anne, çocuklarının odasına gittiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Büyük oğlunu boynuna dolanmış kravatla ranzada asılı olduğunu gören Ayşe Saruhan, hemen yere indirdi. Ağır yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saruhan’ın cesedi, yapılan otopsinin ardından memleketi Kütahya’ya gönderildi.

Esrarengiz olay, mahalle sakinlerini de yasa boğdu. Hayatını kaybeden Fethiye Dörtçelik İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Hamdi Saruhan’ın sınıf arkadaşı Orhan Ethem Erdil, arkadaşı Hamdi’nin çok iyi bir çocuk olduğunu ifade ederek, “Sanırım televizyonda izlediği filmlerdeki gibi atlandığında ölünmeyeceğini sanmış. Annesi kurtarmaya çalışmış, hemen hastaneye götürmüşler ama olmamış. Kravatın bir ucunu boynuna, diğerini ranzaya bağlayıp atlamış” dedi.

Saruhan ailesinin komşuları ise üzücü olayın herkesi kahrettiğini söyledi. Ayrıca olaydan sonra baygın halde bulunan çocuğun ardından annesinin de hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Jandarma, Örümcek Adam ve Süpermen hayranı olan çocuğun ölümünde çizgi kahramanların rolünü keşfetmeye çalışıyor.

Kaynak: İHA

Post Author: SerGe

Leave a Reply