Obama’ya askeri darbe şoku!

Amerika ordu içinde yapılanan ve hükümeti devirmeye yönelik faaliyet gösteren askerleri konuşuyor.

Güneydoğu Georgia’da dört asker ordu içinde kurdukları anarşist örgütün sırlarını korumak için bir eski asker ve arkadaşını öldürdü. Anarşist örgütün suikast silahları ve bomba mühimmatı depoladıkları bildirildi.

Long County yerel savcısı Isabel Pauley, muvazzaf ve emekli bir grup askerin hükümeti devirmeye yönelik planlar dahilinde en az 87.000 dolar harcadığını iddia ederek “Bu terör örgütü sadece plan yapıp konuşmakla kalmadı. Kanıtlar işledikleri cinayetten önce de grubun planları doğrultusunda adımlar attığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Ordu içindeki grubun dört elemandan biri olan Micheal Burnett savcının iddialarını destekleyen bir ifade verdi. 26 yaşındaki eski asker kasıtsız adam öldürme ve yasadışı örgüt kurma suçlarından hüküm giydi. Burnett ayrıca savcı tarafından grubun lideri olarak görülen Isaac Aguiguni, Anthony Peden ve Christopher Salmon aleyhinde de ifade vermeyi kabul etti.

Savcı Pauley’in iddiasına göre örgüt kendine Forever Enduring Always Ready (Daima Dayanıklı Her Zaman Hazır) ifadesinin baş harflerini alarak F.E.A.R (Korku) adını vermişti.

Savcının iddialarına göre örgüt hükümeti devirme ve devlet başkanına suikast düzenleme hazırlığı içindeydi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply