Gül, son durumunu Twitter’dan açıkladı

Birkaç gündür hastanede tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hastalığıyla ilgili son bilgileri Twitter’dan sevenleriyle paylaştı. Gül’ün hastanede çektirdiği fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı vardı. Gül’ün elinde Suriye ile ilgili dosya vardı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Ağustos törenlerine neden katılamadığı Twittter’dan açıkladı. Gül’ün açıklamaları şöyleydi:

“Herkese merhaba. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Tüm vatandaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Çok istememe rağmen, doktorların tavsiyesi üzerine törenlere katılamıyorum.

Hacettepe üniversite hastanesindeki tedavim sürüyor. Daha birkaç gün burada kalacağım

Sağ olsun, tüm personel ellerinden gelen her şeyi yapıyor.

Çok şükür, sağlık durumum iyiye gidiyor. Doktorlarım gerekli açıklamaları yapıyor, en güncel bilgileri sürekli sizlerle paylaşıyorlar zaten.

Selamlarınızı, dualarınızı alıyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN ELİNDEKİ KRİTİK DOSYA

Fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Gül’ün elinde dosya olduğu ve hasta yatağında okuduğu görülüyor. Cumhurbaşkanı’nın incelediği dosya önemli. Zira Gül, ‘Çatışma / Operasyon Bölgeleri Önemli Gelişmeler 20-26.08.2012’ başlıklı Suriye raporunu okuyor. Son bir haftada yaşanan gelişmelerin yer aldığı raporda iç savaşın yaşandığı Suriye bölgesinin haritası ve çatışmalarla ilgili grafik ve bilgiler yer alıyor.

BUSH’UN KİTABINI OKUYOR

Gül’ün hasta yatağının başucunda portatif bir masa var. Masanın üzerinde bir kitap. Kitabın adı ‘Decision Points’… ABD’de eski başkan Bush’un yazdığı ve başkanlık dönemini anlattığı kitabı okuduğu görülüyor Cumhurbaşkanı Gül’ün…

Kaynak: Haber7, Hürriyet

Post Author: SerGe

Leave a Reply