Şehit pilotların tabutlarının içi boş muydu?

TVNET’te Veyis Ateş’in sunduğu Son Baskı programına konuk olan Radikal Gazetesi Yazarı Avni Özgürel, Suriye tarafından düşürüldüğü iddia edilen uçaktaki pilotların akibeti ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Suriye açıklarında düşen Türk F-4 savaş uçağından ceset çıkarılmadığını iddia eden Avni Özgürel: “1300 metre derinden ceset çıkardığımızı söylüyoruz. Son derece kuşku uyandırıcı bir şey böyle hem de 24 saatte ve hala otopsi raporları açıklanmadı” şeklinde konuştu.

“O TABUTLAR DOLU MUYDU? MEÇHUL…”

Özgürel, “Suriye’de bir uçağımız düştü. Bu uçağın gerek kim tarafından düşürüldüğü gerek ise, pilotlarımız şehit alındı, gömüldü ya da o tabutlar dolu muydu o da meçhul.. Bana göre yani. Oraya kadar gider olay…

1300 metre derinden ceset çıkardığımızı söylüyoruz. Son derece kuşku uyandırıcı bir şey böyle hem de 24 saatte ve hala otopsi raporları açıklanmadı.” dedi.

“KOKPİTİ OLDUĞU GİBİ ALSAYDINIZ, NİYE ALMADINIZ?”

Ateş’in “Zihnimizi bulandırdınız. Orada ne olma ihtimali var?” sorusuna ise Özgürel, “Bir şekilde, tabut yani cesetleri gördük dememiz lazım. Yani kokpitin içinden cenazeleri aldığını söylüyorlar. Niye? Hadi kokpiti olduğu gibi alsaydınız, niye almadınız?” yanıtı verdi.

Post Author: SerGe

Leave a Reply