Yavuz Orta – PIONEER AUTO GROUP

Yavuz Orta
PIONEER AUTO GROUP

Sevgili Dostlar,

Istatistiklere gore, Dunya’da en fazla morotlu arac bulunan ulke Amerika’ dir. Amerika’daki toplam arac sayisi butun Avrupa ulkelerindeki arac sayisindan yuzde otuz daha fazladir. Kisi basina dusen arac sayisina baktigimizda Amerika 1000 kisiye 765 motorlu arac sayisi ile basi cekmektedir. Bir cok afrika ulkesinde 1000 kisiye bir arac duser. Afganistan ve Malavi’de 1000 kisiye dusen arac sayisinin 1 den daha az oldugu dusunulurse, 765 rakami oldukca buyuk bir rakamdir.

Amerika Ehliyetli nufus sayisindan daha fazla araca sahip olan bir kac ender ulkeden bir tanesidir. Yani sizin anlayacaginiz ehliyeti olan herkesin birden fazla arabasi olan ulkedir.

Daginik yerlesim sistemi, evlerin ve alisveris yerlerinin birbirine uzak olmasi, akaryakit fiatlarinin ucuz olmasi, otoyollarin gelismis olmasi, toplu tasima ulasiminin gelismemis olmasi gibi sebeplerle herkes kendi arabasi ile kendi ulasimini gerceklestirmek zorundadir.

Amerika’nin bircok bolgesinde, Insanlar bakkala gidip temel ihtiyaclarini karsilayabilmek icin bile araba kullanmaktadirlar. Dolayisi ile araba sahibi olmak bazi insanlara gore en temel ihtiyaclarin en basindadir.

Sokaga cikmak icin ayakkabi ne kadar gerekli ise araba da o kadar gereklidir. Bu nedenle bazi araba saticilari “used car dealership” biz AYAKKABICI yiz derler..

Hemen hemen her ana yol uzerinde bir ayakkabici “used car dealership” gormek mumkundur.

Amerika’ daki bu satis yerlerinden bir tanesi de PIONEER AUTO GROUP’ tur. Pioneer Auto Group, Emin Evim Yonetim kurulu uyesi, Kemal USTUN tarafindan kurulmustur. Envanterinde 400 arac mevcut olan sirket daha cok orta ve dusuk gelirliler gurubuna yonelik araba satislari gerceklestirmektedir.

Pioneer Auto Group tan ihtiyaclariniz dahilinde 1000 dolardan 10.000 dolara kadar degisen fiatlarda arac almaniz mumkundur. Satis elemanlarimizin yardimi ve yonlendirmesi ile alinabilecek en optimal arac sizin icin ozenle secilir. Araclari auction, lardan toplu olarak satin alan sirketimiz, parakende musterilerine toptan fiatina araba satarak buyuk bir fiat avantaji saglar. Bu fiat avantajini musterilerine yansitarak musterilerinin piyasa fiatlarindan daha ucuza arac satin almasini saglar.

Pioneer Auto ‘dan araba almak bisiklet almak kadar kolaydir. Ehliyetiniz ve sigorta bilgileriniz yaninizda ise satin aldiginiz arac 10 dk icerisinde gecici plaka ile trafige cikartilabilir.

Turkiye den Amerika’ya gelen turk vatandaslarina da ozel hizmet vermeye calisan sirketimiz. Amerika yi ve piyasayi bilmeyen musterilerine sadece araba satmakla kalmaz ayni zamanda rehberlik de yapar. Satis sonrasi olusabilecek problemlere de cozum sunan sirketimiz. Turkiye’ye donen musterilerinin araclarini da onlar adina satar ve paralarini hesaplarina aktarir.

Degistirmek istenen araclara en uygun takas fiatlari sunan sirketimiz. Arabasini satmak isteyen musterilerinin arabalarini da ozenle test ederek verilebilecek en yuksek fiata satin alir.

Turk vatandaslarinin yogun yasadigi yerlerde, alt yapi calismalarina baslayan sirketimiz. Onumuzdeki donem icerisinde, Florida, Ohio, Masacusset ve Connectickut da da subeler acarak Amerika da ki ticaret hayatina devam etmeyi planlamaktadir.

Amerika’ya yapacaginiz seyahatler oncesinde, kisa ve uzun sureli arac ihtiyaclariniz icin, bizimle info@piocar.com email adresi yada 973 450 1122 main numaramizdan irtibata gecebilirsiniz.

Saglicakla,

Post Author: YavuzOrta

1 thought on “Yavuz Orta – PIONEER AUTO GROUP

    gulay

    (October 26, 2013 - 10:02 pm)

    bu bir reklam olmus. diyelimki sorun yok oyleyse ben tax returnleri ile ilgili yazdigim yazida ofisi olan bir muhasebecinin ismini yazdigimda yazimdan bu muhasebecinin ismi silinerek yazim yayinlanmisti.sayin editor acaba reklami yapilacak sirketleri kendisimi seciyor???? saygilar…

Leave a Reply